Napoleon Legend 485 Gasgrill - Sort

Napoleon Legend 485 Gasgrill - Sort

DKK 9.999,00 stk.
Udsolgt

Den famøse Legend er nu kommet i en ny og forbedret udgave - en gasgrill, der ganske enkelt er bygget til at holde. Grillen er fyldt op med alle de brugbare funktioner. Her er plads til alt fra både bøffer, store stege og alt slags fjerkræ - og elsker du grillmad på rotisseri, har grillen både infrarød bagbrænder og høj cookbox, der muliggør brugen af et rotisseri, samtidig med alm. grillning.

Grillen har også en infrarød SIZZLE ZONE™, som kan blive op til 800° varm på få minutter. Her kan du svitse kødet af, inden du lægger det over på indirekte varme i grillen. Dermed karamelliserer overfladen og smagen forsegles perfekt indeni. Porcelænsemaljerede støbejernsriste sørger for de ikoniske grillstriber og du får en præcis temperaturregulering samt ACCU-PROBE™ temperaturmåler.

JETFIRE™ tændingssystemet sørger, med en stråleflamme, for øjeblikkelig optænding af hovedbrænderne, imens SEAR PLATES™ i rustfrit stål skaber smag og forhindrer opblussen. Grillen har ligeledes sidebord, som kan slås ned, hvis pladsen til grillen er trang.

Cook-boxen er færdigsamlet, når du modtager grillen, og gasslangen er også koblet på. Så du skal blot samle underskab, sætte hjul på og montere sidebordene.

Produktdetaljer:


4 brændere i 304 rustfrit stål

1 SIZZLE ZONE™ sidebrænder

1 Infrarød bagbrænder

JETFIRE™ tændingssystem

WAVE™ grillriste i proceslænsemaljeret støbejern

Integreret ACCU-PROBE™ termometer

Sear Plates™ i 304 rustfrit stål i to niveauer

Høj cookbox der muilggør brug af rotisseri samtidig med alm. grillning

Underskab med skabslåger

4 låsbare EASY ROLL™ hjul

DB-nummer: 2264880
Varenummer: LD485RSIBPK-1