Auro Plantebaseret & Bionedbrydelig Maling

 

auro maling

AURO er et komplet miljø- og helsevenligt plantebaseret sortiment af økologiske malingprodukter til vægge, lofter og træværk samt produkter til naturlig rengøring og vedligeholdelse. Produkter fra AURO er økologiske og giftfrie alternativer, der er nemme at anvende.

AURO-produkter adskiller sig helt generelt fra anden maling og træbeskyttelse, fordi de udelukkende fremstilles 100 % af naturlige råstoffer, hvoraf mange er af certificeret økologisk oprindelse. Men AURO adskiller sig også fra andre produkter, der markedsføres som "naturlige".
Mange produkter i handlen betegnes nemlig "naturmaling". Ved nærmere eftersyn er de fleste dog slet ikke så naturlige, som produkternes navne, etiketter eller emballage antyder. Her kan du læse, hvorfor AUROs produkter holder, hvad betegnelsen "naturmaling" lover. Produkterne fremstilles konsekvent af råmaterialer, der stammer fra bæredygtige eller mineralske kilder.
Når man søger efter maling af høj kvalitet, og som samtidig er uskadelig for sundhed og miljø, står man overfor et næsten umuligt valg mellem et hav af produkter, der flittigt benytter sig at begreber som "natur" og "bio", der i dag er så positivt ladede. Det store vareudbud og mangfoldigheden af labels, der indikerer sikkerhed ved anvendelsen af vandbaseret maling, lak, træbeskyttelse, olie og voks - gør, at både kunde og rådgiver ofte må kapitulere

Download Auro Produktkatalog her!

Læs mere om bæredygtig og økologisk maling her!

"Maling du kan spise" Artikel i Sund Forskning af læge Irene Hage!

Auro Ecolith facademaling hvid nr 343 5 ltr

Auro Ecolith facademaling hvid nr 343 5 ltr

Højkvalitets hvid, mineralsk facademaling med meg…

Pris pr. stk.
DKK 1.299,00
Udsolgt
Auro Havemøbleolie nr. 102 Teak 0,75lt

Auro Havemøbleolie nr. 102 Teak 0,75lt

Økologisk beskyttelse til alle træsorter. Ædler…

Pris pr. stk.
DKK 269,00
Udsolgt
Auro trægrunder nr. 510 0,75 ltr

Auro trægrunder nr. 510 0,75 ltr

nr. 510

Pris pr. stk.
DKK 369,00
3 stk. på lager
4 stk. på fjernlager
+ -
Auro trælasur nr 160 brun 2,5l

Auro trælasur nr 160 brun 2,5l

Brun trælasur til anvendelse inde og ude. Den vej…

Pris pr. stk.
DKK 749,01
Udsolgt