Rådgivning

Hos XL-BYG Knud Larsen Byggecenter har vi uddannet en række af vores medarbejdere i bæredygtigt byggeri. Det betyder, de kan rådgive dig uanset, om du skal i gang med renovering af din ejendom, eller om du skal bygge nyt eller bygge til.

Vores rådgivere er certificerede rådgivere i bæredygtige byggematerialer. Det betyder, de har indsigt i materialer, produkter og mærkningsordninger og kan vejlede dig i, hvad der er de bedste valg.

Vores rådgivere følger udviklingen af bæredygtige byggematerialer og sikrer, at XL-BYG Knud Larsen Byggecenter kan tilbyde materialer, der sætter et reduceret klima- og miljøaftryk i forhold til de traditionelle byggematerialer.

Kontakt vores certificerede rådgivere, hvis du vil høre mere om bæredygtige træprodukter, bæredygtige isoleringsmaterialer, bæredygtigt fibergips og andre miljø- og klimavenlige byggematerialer.

 

Rådgivere:

Hvidovre:

Kasper Larsen

Jesper Lund

Roskilde:

Torfinn Hentze

Anders Sølling

Avedøre:

Jesper Lehmann

Peter Ovgaard

 

Du kan også finde inspiration til bæredygtigt materialevalg på Materialepyramiden, hvor du kan lave konkrete beregninger af klimapåvirkninger baseret på de valg, du tager.