Bæredygtigt Byggeri

Byggeriet står for en betydelig andel af den danske CO2-udledning, og der stilles i stigende krav til både klima- og miljøvenlige løsninger i forbindelse med opførsel af nye bygninger,

Det er relevant at tænke bæredygtigt uanset, om du skal bygge nyt eller bygge om. Hvis du ønsker at bygge mere miljøvenligt, bør du vurdere de enkelte materialers CO2-aftryk og miljøpåvirkning, og du bør vurdere materialernes samlede livscyklus. Fornybare produkter som fx træ er et bæredygtigt valg, hvis der er tale om certificeret træ, der kommer fra bæredygtig skovdrift, og som er fældet og behandlet på en ansvarlig måde.

Hvis du vil reducere miljøpåvirkningen af dit byggeri, bør du tænke ”hele vejen rundt”. Skal du renovere din bolig, kan du undersøge om de materialer, du skal skifte, kan genanvendes, om du kan gøre mere for at opnå energibesparelser, og hvad de nye produkters forventede levetid er og endelig, om materialerne fra de nye produkter kan indgå i genanvendelse efter endt levetid.

Udvikling af nye mere miljøvenlige byggematerialer går meget stærkt i disse år, så hvis du vil være sikker på, at du får en   bæredygtig løsning, så kontakt en af vores certificerede rådgivere i bæredygtigt byggeri, så vi kan guide dig til de rette valg.

 

Hvorfor vælge bæredygtige byggematerialer?

Vælg Bæredygtigt