Webshop

 

Velkommen til Knud Larsens Byggecenters webshop. Hos os finder du alt inden for belægningssten, bordplader, brænde, arbejdstøj, døre, vinduer, isenkram, isolering, havemaskiner, mursten, træhandel og naturligvis bæredygtige byggematerialer.

I vores webshop har vi presset priserne i bund samtidig med, at du kan sidde hjemme i din egen stue og bestille vores produkter, for herefter at få dem leveret direkte til din dør.

På trods af at vi er en trælast med meget lave priser, så er alle vores varer, uanset kategori, altid af højeste kvalitet. Hos Knud Larsens Byggecenter sætter vi nemlig en stor ære i altid, at kunne tilbyde det bedste, inden for trælast, til vores kunder.

Vil du se mere om hvad vores store og brede udvalg inden for trælast har at byde på? Så vælg en af kategorierne nedeunder, eller i menuen i venstre side for at få mere information om den valgte kategori. Leder du efter noget helt specifikt kan du også benytte dig af søgeboksen øverst på siden.

Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du også mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktside eller ved at ringe til os inden for vores åbningstid på telefon 36 78 60 88.