swisspearl patina original 070 Flint

swisspearl patina original 070 Flint

DKK 1.848,75 stk.
Avedøre21 stk. på lager
+ -

swisspearl patina originall er en facadeplade med en rustik, naturlig overflade, der patinerer med årene. Materialets rå naturlige farveforskelle giver overfalde et levende og stemningsfuld flot farvespil. Med 11 farver at vælge imellem er der mulighed for at eksperimentere og skabe en facadeløsning, som er helt sin egen.

Den naturlige og rustikke overflade medfører, at mindre skader vil være mindre synlige end på malede facadeplader. Farverne er inspireret af det rå og rustikke udtryk, der er blevet indbegrebet af den nordiske byggestil, og vil med tiden patinere og blive lysere.

Som noget helt unikt skal Cembrit Patina-pladerne ikke kantforsegles, og er de er beskyttet med en unik og effektiv ikke-synlig overfladebehandling (hydrofobering), der giver dem en ekstraoridinær modstandsdygtighed overfor fugt, snavs, og slid.

swisspearl patina original er en gennemfarvet plade fremstillet i vedligeholdelsesvenligt fibercement og produceres i 11 forskellige farver. Pladen anvendes udvendigt til let beklædning af facader, facadeelementer og brystninger samt gavl, stern og underbeklædning ved tag.

6x1192x3050mm

DB-nummer: 1970616
Varenummer: 43030206