Hardie® Plank Antracitgrå træstruktur

Hardie® Plank Antracitgrå træstruktur

DKK 99,00 stk.

Hardieplank fibercement 8x180x3600mm

Hardieplank er den rette løsning til den, der ønsker et trælook og som ønsker et begrænset vedligehold. Hardieplank er designet med træstruktur, så cementpladerne til forveksling ligner træ. Produktet er behandlet med ColorPlus Technology. ColorPlus Technology modstår at falme og holder dermed farven frisk væsentligt længere. ColourPlus overflader leveres med en 15 års garanti mod revner/sprækker og afskallet maling. Hardieplank kan skaffes i mange forskellige farver.

Hardieplank er et produkt bestående af miljøvenlig fibercement, der giver fleksibilitet og holdbarhed. Hardieplank facadebeklædning kan anvendes f.eks. facaden, gavlen, garagen eller skuret. Hardieplank er nemt at montere. Produktet kan monteres med skjult montering, således at skruer ikke er synlige. Husk at køb de nødvendige profiler i forhold til projektet. Se links for montagevejledning.

Hardieplank facadebeklædning har lavt vedligehold. Hardieplank skal ikke males. Det er tilstrækkelig rengøring at børste facaden af med en stiv kost et par gange om året for at fjerne spindelvæv og smuds. Hvis det skønnes nødvendigt, kan facadebeklædningen vaskes med rent vand, eventuelt tilsat et almindeligt rengøringsmiddel. Opstår der mos- og algevækst, kan denne fjernes med gængse midler mod grønne belægninger.

DB-nummer: 1990851
Varenummer: 5420122

+ -