DUKA One S4 Plus Varmegenvinding

DUKA One S4 Plus Varmegenvinding

DKK 4.099,00 stk.
Bestillingsvare (forvent lidt længere leveringstid)
+ -

Til sommerhuse, kældre og soverum - Ø 100 mm

Duka One S4 Plus er et ét-rums varmegenvindingssystem med en høj varmegenvindingsgrad på op til 81 %. Duka One S4 fungerer ved, at systemets ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugningsfunktion. Luften trækkes ud af huset, mens ny og frisk luft kommer ind igen. Varmen fra boligen overføres under udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilatoren vender og begynder at blæse luft ind i boligen, så genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. DUKA One S4 Plus' keramiske kerne og motorenhed er kun 16,5 cm, hvilket gør enheden oplagt til steder med tynde vægge som f.eks. et sommerhus.

Ingen gener fra træk og øget lyddæmpning

DUKA One S4 Plus har en indvendig komfort skærm, hvor indblæsningsluften føres udaf, hvilket mindsker trækgener. Motoren er placeret længst inde i røret, og en lyddæmpningsmåtte placeres på indvendig side af kernen, hvilket giver en øget lyddæmpning. Den udvendige stormskærm leder indtags- og afkastluft til og fra enheden.

Flere fordele

Du opnår flere fordele ved at installere Duka One ventilation. Du får et fantastisk indeklima, med frisk luft, uden at skulle åbne vinduer og døre, og dermed lukke varmen ud. Det er derfor en effektiv og energibevidst udluftning, med en varmegenvinding på op til 81 %. Du undgår kondens og fugt, hvilket betyder et sundere indeklima. Systemet er nemt at installere, da der ikke skal installeres rør i boligen - se eventuelt installationsvideo. Motoren har et støjniveau på ned til 27 dB.

Bekæmp radon med Duka One

Radon er en usynlig radioaktiv gasart, som øger risikoen for lungekræft. Radon trænger ind i boligen primært gennem sprækker i husets fundament. Gasarten kan hverken lugtes eller smages, og bivirkninger ikke umiddelbart føles, og der kan gå mellem 10 – 40 år. Med Duka One genvindingssystem kan du mindske niveauet af radon med op til 90 %. Duka One løsningen er en enkel og effektiv måde at bekæmpe og reducere radon i boligen på.

Duka One S4 Plus indeholder:

Løsningen består af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig stormskærm, lav-energi ventilator samt fjernbetjening. Den indvendige skærm blæser luften op ad ved indblæsning, hvilket mindsker trækgener.

Monteringen af ventilatoren i boligen må man gerne selv udføre, men tilslutning af strøm skal udføres af autoriseret installatør.

DB-nummer: 2147013
Varenummer: 409284