Gori 628 Dækkende Træbeskyttelse

DKK 149,00 stk.
Hvidovre6 stk. på lager
+ -

Haveprojekt - Royal Hyacinth - 0,75lt

Dækkende træbeskyttelse til små haveprojekter fx møbler og plantekasser. GORI Dækkende Haveprojekter 628 er nem at påføre og indeholder ikke fungicider. Den beskytter træet og holder farven flot. Fås i 6 færdigfarver og kan tones i tusindvis af farver.

Gori Dækkende Farver er perfekt til en farverig haveindretning. Produktet er udviklet til alle dine mindre maleprojekter i haven. Hvis du gerne vil indrette din have med farver, der holder året rundt, så læs videre her, hvor du kan finde inspiration til din haveindretning. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan du kan skabe en hyggelig have med et personligt udtryk ved hjælp af små projekter.

HAVEINDRETNING MED GORI DÆKKENDE FARVER
Gori Dækkende Farver er et perfekt sted at starte, når du skal give din haveindretning en makeover. Malingen kommer i en lille bøtte på kun 0,75 liter, så du ikke har en masse maling i overskud, når du er færdig med at male. Gori Dækkende Farver findes i seks standardfarver, som er nøje udvalgt i samarbejde med indretningsekspert og boligstylist Camilla Høeg. Alle seks farver passer smukt ind i de flestes haveindretning, idet de går godt til de farver, du i forvejen finder i mange haver. Hvis du drømmer om en anden farve til din haveindretning end de seks standardfarver, toner vi den til dig i butikken

DB-nummer: 2036871
Varenummer: 80628-11697-3