Sikkerthjem Batteri Kamera Hvid

Sikkerthjem Batteri Kamera Hvid

DKK 799,00 stk.
DKK 999,00 stk.
Hvidovre3 stk. på lager
+ -

Virker både inde og ude. Placer det præcist hvor du vil uden tanke på ledninger og strømudtag. Mere relevante notifikationer og så skal det kun oplades ca. 2 gange om året.

100% Ledningsfri

Med det nye trådløse batterikamera slipper du helt for at skulle tænke på kabelføring af nogen art. Kameraet er batteridrevent og kan derfor placeres præcis hvor du ønsker det.

Virker både inde og ude

Kameraet er designet til brug i det, til tider, hårde skandinaviske klima. Det er bygget fra bunden efter IP65 standarden, hvilket sikrer at det tåler både regn og slud.

Laaaaang batterilevetid

Selvom opladning af batterikameraet er både nemt og hurtigt, så ved vi godt at du har meget andet du hellere vil bruge din tid på. Vi har derfor gjort alt for at sikre så lang en batterilevetid på kameraet som overhovedet muligt. Derfor skal du kun oplade dit kamera ca. 2 gange om året¹.

Kameraet bearbejder intelligent hvad det ser og giver dig besked, når det rent faktisk har relevans. On-device behandlingen reducerer drastisk falske notifikationer, igangsat af træer som bevæger sig i vinden, skygger, mv. Du får derfor kun besked, når der rent faktisk er noget at se.

Batterilevetid på op til 6 måneder er baseret på op til 5 daglige aktiveringer. Batterilevetid kan variere på baggrund af brugsmønster, installationsområde, mm. Det betyder altså, at du skal placere dit kamera sådan, at det filmer på et område uden ”baggrundsstøj”. Hvis der eksempelvis kører biler i baggrunden vil hver bil tælle som en aktivering – og dem har man op til 900 af på en opladning. Har du brug for råd og vejledning til indstilling og placering af dit kamera, så ring eller skriv gerne til SikkertHjem supporten.

DB-nummer: 2310515
Varenummer: BC-W