Sikkerthjem Udendørs Kamera - Bullet

Sikkerthjem Udendørs Kamera - Bullet

DKK 799,00 stk.
DKK 999,00 stk.
Udsolgt

Nem app-styret videoovervågning af dine udendørs områder.

Outdoor Cam 2.0 giver dig mulighed for nemt at overvåge dine udendørs områder. Kameraet er et såkaldt bullet-kamera, som refererer til kameraets fysiske udforming. Denne typer kamera er særligt egnede til at overvåge langs en husmur eller et specifikt udendørs område, så som din indkørsel.

Med et Outdoor Cam 360, vil du ikke blot modtage øjeblikkelige notifikationer i tilfælde af indbrud. En kort video-optagelse af hændelsen vil også være tilgængelig direkte fra S6evo™ appen, så du med det samme kan vurdere situationen.

Livestream i superklar HD opløsning direkte fra din smartphone, optag hændelser på baggrund af bevægelse foran kameraet, tal og lyt igennem kameraet og tilgå nemt optagelser fra de seneste dage, og del disse med politi eller forsikringsselskab.

Indsæt et microSD™ hukommelseskort i kameraet og gem optagelserne lokalt på kameraet eller gør brug af vores gratis cloud tjeneste, som gør sikrer at alle dine optagelser stadig er til rådighed skulle kameraet blive stjålet eller smadret. Læs mere om vores Cloud Service.

DB-nummer: 2267109
Varenummer: S6OC-B