sikkerthjem overvågningskamera

sikkerthjem overvågningskamera

DKK 1.199,00 stk.
DKK 1.499,00 stk.
Udsolgt

Følg med uanset om du er på kontoret, på besøg hos svigerforældrene eller på den anden side af kloden.

Outdoor Cam 360 er et såkaldt dome-kamera, som naturligvis refererer til kameraet fysiske udforming. Designet tillader dig at montere kameraet på undersiden af et tag-udhæng eller loftmontere det. Indeni kan du justere kameraet til at pege i netop den retning som giver bedst mening for dig.

Med et Outdoor Cam 360 vil du ikke blot modtage øjeblikkelige notifikationer i tilfælde af indbrud. En kort videooptagelse af hændelsen vil også være tilgængelig direkte fra S6evo™-appen, så du med det samme kan vurdere situationen.

Livestream i superklar HD-opløsning direkte fra din smartphone, optag hændelser på baggrund af bevægelse foran kameraet, tal og lyt igennem kameraet og tilgå nemt optagelser fra de seneste dage, og del disse med politi eller forsikringsselskab.

Indsæt et microSD™ hukommelseskort i kameraet og gem optagelserne lokalt på kameraet eller gør brug af vores gratis cloud-tjeneste, som sikrer at alle dine optagelser stadig er til rådighed skulle kameraet blive stjålet eller smadret.

DB-nummer: 2267108
Varenummer: S6OC-D