sikkerthjem smartbulb led pære S6evo

sikkerthjem smartbulb led pære S6evo

DKK 249,00 stk.
Udsolgt

S6evoTM SmartBulb giver dig mulighed for at sikre din bolig via den rette belysning.

Kontrollere din boligs belysning, når du ikke er hjemme – og gør brug af de mange muligheder, når du er hjemme.

Justér styrken i dit lys med lysdæmperen i S6evoTM appen – den samme som du allerede bruger til at styre din S6evoTM med. Du styrer altså det hele med én og samme app.

Skift enkelt og hurtigt i appen mellem hvid og farvet belysning. Her kan du vælge mellem 16 mio. farver – alt fra behageligt læselys til hygge selskabsbelysning.

HVAD GØR DEN?

SmartBulb giver dig mulighed for at lysdæmpe og skifte lysfarve fra enkel hvid til 16 mio. farver – direkte fra din mobiltelefon. Samtidig får du mulighed for at tilknytte status på din alarm til boligens belysning. Det betyder f.eks. at du kan få SmartBulb til at tænde samtidig med at din alarm bliver tændt.

SÅDAN VIRKER DEN

Udskift lyskilden i din lampe med en SmartBulb- Den skrues i lampens fatning som en normal pære. Forbind SmartBulb hurtigt og enkelt til dit S6evoTM alarmsystem over din Wi-fi, og du er i gang.

Du kan herefter opsætte automatiske regler for, hvornår din SmartBulb skal tænde og slukke.

Med appens SmartFollow funktion kan du indstille, at dit lys skal følge status på din S6evoTM SmartAlarm. F.eks. at SmartBulb automatisk tænder, når alarmen slås til. Du kan også vælge at SmartBulb automatisk tændes, hvis alarmen går i gang.

DB-nummer: 2067695
Varenummer: S6BLB