Ruko Nøgleboks KEYbox KS3

Download mere info

19043.pdf

Ruko Nøgleboks KEYbox KS3

DKK 899,95 stk.
Avedøre11 stk. på lager
+ -

KEYbox KS3 er en billig og solid nøgleboks med mekanisk trykknap-kodelås, der anvendes til opbevaring af en eller flere nøgler og f.eks. adgangskort. Den anvendes af privatpersoner, håndværkere, autoforhandlere, hoteller, rengøringsselskaber og mange flere.

KEYbox KS3 er ideel til familiens ekstra husnøgle, til sommerhuset, ekstra bilnøgle/båd/trailer, samt stor nok til også at kunne opbevare adgangskort.

KEYbox KS3 kan sagtens tåle udendørs brug. Bemærk at den skal monteres lodret, og at det anbefales at montere boksen skjult for offentligheden. Der findes ikke en klima beskyttelseskappe til denne model.
Nøgleboksen er ikke forsikringsgodkendt i nogen sikkerhedsklasse.

Stil koden let på bagsiden af låget og luk boksen. Nu kan man kun åbne KEYbox KS3 igen, hvis man trykker den rigtige kode ind. KEYbox anvender ikke batterier da alt er mekanisk. De store knapper, gør den let at betjene for børn og voksne. For at låse boksen igen, skal man også taste den korrekte kode ind. Leveres med Dansk manual.

Tekniske specifikationer

KEYbox KS3 er udført i stålplade og er rimelig robust. Aflåsningen sker med en mekanisk trykknap lås, der giver et utal af kombinationsmuligheder. Udvendige mål i mm: Højde=125 mm, Bredde=87 mm, Dybde=60 mm (med knapper). Indvendige mål i mm: Højde=97 mm, Bredde=60 mm, Dybde=40 mm. Der er en nøglekrog bagest i boksen, hvor man kan hænge nøglerne, så de ikke ligger løst i boksen. Der medfølger 4 skruer og rawplugs til montering.

DB-nummer: 1665426
Varenummer: 948096

Download mere info

19043.pdf