Bosch GLL 3-50P Linieprik-laser *U

Download mere info

7435253.pdf

Bosch GLL 3-50P Linieprik-laser *U

DKK 2.199,00 stk.
Hvidovre2 stk. på lager
+ -

Den praktiske løsning til almindelige nivelleringsopgaver og overførsler

To lodrette laserlinjer, én vandret linje, ét lodpunkt: ideel til en lang række opgaver som for eksempel vinkling
Kompakt design sikrer enkel håndtering
Det roterende ministativ med højdejusterbare fødder og finindstilling af den lodrette linje sikrer fremragende fleksibilitet

Produktets vigtigste egenskaber

Avanceret nivellering på den enkle måde – den brugervenlige krydslinjelaser GLL 3-50 Professional er designet til alsidig brug ved almindelige nivelleringsopgaver og overførsel. De to lodrette laserlinjer, en enkelt vandret laserlinje og lodpunktet gør det nemt at håndtere imponerende mange opgaver. GLL 3-50 Professional har et kompakt design, som sikrer komfortabel håndtering og styring. For at sikre en praktisk placering af laserlinjerne leveres den med et roterende ministativ med højdejusterbare fødder og finindstilling af den lodrette linje.
Udstyr og anvendelse

Den er velegnet til mange forskellige opgaver inden døre som for eksempel montering af hylder og vinduer samt rørlægning og opsætning af vægfliser. En ekstra lodret laserlinjer gør den også velegnet til vinkling.
Yderligere oplysninger

GLL 3-50 Professional udsender laserlinjer på en afstand af op til 10 m. Dette område kan udvides til 50 m ved brug af lasermodtageren LR 2 Professional, der fås som ekstraudstyr. Arbejdsområdet for lodpunkter er op til 5 m. Denne krydslinjerlaser selvnivellerer på under 4 sekunder. Den er robust med støv- og stænkvandsbeskyttelse i kapslingsklasse IP 54.

DB-nummer: 7435253
Varenummer: 0601063800

Download mere info

7435253.pdf