Festool Transportabel arbejdsstation UG-CSC-SYS

Festool Transportabel arbejdsstation UG-CSC-SYS

DKK 2.929,00 stk.
Hvidovre2 stk. på lager
+ -

Det perfekte par: Transportabel arbejdsstation og akku bordrundsav CSC SYS 50
Let at transportere. Komfortabel at arbejde med. Ideel i kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50.

Den transportable arbejdsstation UG-CSC-SYS er den ideelle 3-i-1-løsning til dine monteringsopgaver. Til transporten fra bilen til arbejdsstedet fungerer den som sækkevogn – dermed går det som en leg at rulle et helt tårn af systainere på til 80 kg til byggepladsen. I en håndevending er klapbenene klappet ud, og du har et arbejdsbord i størrelsen 58 x 58 cm; et praktisk alternativ til bukke. Ved hjælp af hulpladen spændes arbejdsemner sikkert fast på fladen. Den viser sin fulde funktionalitet i kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50. Denne positioneres sikkert i hullerne i arbejdsfladen, og så arbejder du i en ergonomisk højde på 90 cm. Når akku bordrundsaven CSC SYS 50 skal i brug tæt på gulvet, f.eks. ved gulvlægning, forbliver benene ganske enkelt klappet ind. "Skovlen", der netop har fungeret som transportflade for systainerne, bliver nu stillet op til en ideel støtte for lange arbejdsemner ved
Alsidig: Transporthjælp, arbejdsbord og transportabel arbejdsstation til akku bordrundsaven CSC SYS 50 i ét.

Produktfordele:
Robust: Transport af systainer-tårn på op til 80 kg. Systaineren går sikkert i indgreb i bundpladen. Mulighed for ekstra fiksering med spænderem
Sparer plads: I sammenklappet stand optager den transportable arbejdsstation næsten ingen plads i bilen.
Klapbenene er klappet ud i en håndevending. Med en fodudligning på et af klapbenene kan der kompenseres for ujævnheder i underlaget.
Sikkert underlag: Festools typiske hulmønster i arbejdspladen gør det muligt at spænde og fiksere emner sikkert med Festool spænde- eller én-hånds-tvinger.
Passer perfekt: Den ideelle kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50. Skaber en arbejdshøjde på 90 cm, udgør en sikker understøtning til lange emner. Ved arbejde tæt på gulvet (arbejdshøjde 24,5 cm) forbliver benene klappet ind.

Tekniske Specifikationer:
Mål 580 x 580 mm
Mål (L x B x H) 1 067 x 580 x 245 mm
Bordhøjde høj arbejdsposition 677,00 mm
Bordhøjde lav arbejdsposition 245,00 mm
Bæreevne som arbejdsbord/sækkevogn 100 / 80 kg
Produktvægt uden tilbehør 18,10 kg
Transportvægt inkl. Tilbehør 25,20 kg

Se vores øvrige udvalg af Festool værktøj her:
HTML tutorial

DB-nummer: 2316364
Varenummer: 577001