Bosch Easypump 3,6V Akku Pumpe

Bosch Easypump 3,6V Akku Pumpe

DKK 469,00 stk.
DKK 589,95 stk.
Hvidovre5 stk. på lager
+ -

Bosch EasyPump - din nye, pålidelige partner til alle dine oppustningsbehov.
Med dens evne til at pumpe op til 10,3 bar og dens kompakte, brugervenlige design, er denne luftpumpe ideel til en bred vifte af anvendelser, lige fra dæk til bolde og mindre vandsportsudstyr.

Med en maksimal trykkapacitet på 10,3 bar, 150 psi eller 1.030 kPa, tilbyder EasyPump præcis og effektiv oppustning. Den realtidsmåling og autostop-funktion sikrer, at dine genstande oppustes til det perfekte niveau hver gang, uden risiko for overoppustning.

Uanset om det er bil-, motorcykel- eller cykeldæk, bolde eller mindre vandsportsudstyr, er EasyPump den alsidige løsning, du har brug for. De medfølgende adaptere, der opbevares praktisk i håndtaget, gør det nemt at skifte mellem forskellige oppustningsopgaver.

EasyPump er designet med brugervenlighed i forgrunden. Det ergonomiske og kompakte design gør det nemt at håndtere, mens det store display gør det enkelt at aflæse trykniveauet. Dette gør oppustning til en leg, uanset hvor du er.

Med et integreret 3,6 V batteri og en kapacitet på 3 Ah, er EasyPump klar til brug, når du har brug for det. Når det er tid til at oplade, tilbyder USB-C®-opladning en praktisk løsning. Plus, det kraftige LED-lys giver god belysning, når du arbejder i dårligt belyste områder.

Drivmiddel Akku
Spænding 3,6V
Kapacitet 10 l/m
Tryk 10,3 bar
Medleveret tilbehør:
Usb-kabel
Fransk ventil
Kuglenål
Volumenadapter
Tekstilpose

Læs mere om Bosch Easypump her!

DB-nummer: 7440715
Varenummer: 0603947000