Philips Hue Bordlampe Col Hue Go

Philips Hue Bordlampe Col Hue Go

DKK 650,00 stk.
3 stk. på lager

Tag den intelligente belysning med dig ved hjælp af den bærbare Hue Go. Fra et orgie af farver til stemningsskabende belysning gør Hue Go det muligt at skabe den rette stemning. Den fungerer som en selvstændig lyskilde eller som en del af dit intelligente belysningssystem gennem Hue Bridgen.

En bærbar intelligent lampe

Takket være det indbyggede genopladelige batteri kan du tage den bærbare intelligente lampe Hue Go med overalt. Tag lampen med dig på rejsen, brug den som midtpunkt for en romantisk middag eller tag den med udenfor, hvor den vil skabe den helt rette stemning til sommerfesten. Du kan nyde skæret fra den intelligente lampe i mindst 2,5 timer og helt op til 18 timer, hvis du bruger lyseffekten Hyggeligt stearinlys.

Styr produktet

Du kan ændre lys indstillingerne direkte ved hjælp af knappen på bagsiden af en Hue Go. Med enkle tryksekvenser kan du skifte mellem de forskellige lys indstillinger eller bruge de forudindstillede dynamiske belysningseffekter, herunder de specialdesignede belysningsløsninger: Læs, Slap af, Fokuser og Få ny energi.

Dynamiske, naturlige belysningseffekter

Skru op for stemningen i de særlige øjeblikke med levende lys. Brug dynamiske lyseffekter såsom Hyggeligt stearinlys, Søndagskaffe, Meditation, Den fortryllede skov og Nateventyr til at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Betjen op til 10 lyskilder med Bluetooth appen

Med Hue Bluetooth appen kan du betjene dine intelligente Hue lyskilder i ét enkelt rum i dit hjem. Tilføj op til 10 intelligente lyskilder, og betjen dem alle med et enkelt tryk på din smartphone.

Skab en personlig oplevelse med intelligent farvestrålende lys

Farvelæg dit hjem med over 16 millioner farver, der omgående skaber den rette stemning til enhver lejlighed. Ved at trykke på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, gøre din dagligstue til en biograf, forbedre din indretning af hjemmet med forskellige farvenuancer og meget mere.

Intelligent lys vækker dig og hjælper dig med at sove

Tilslut din Hue Go til en Hue Bridge, og lad lyset efterligne solopgangen om morgenen med opvågningsrutinen, som langsomt gør lyset klarere på et forudindstillet tidspunkt og hjælper dig med at komme i gang med dagen frisk og veludhvilet. Om aftenen kan du vælge en sengetidsrutine, som gradvist dæmper det varme hvide lys, så du kan forberede kroppen på en god nats søvn.

Skab den rette stemning med varmt til køligt hvidt lys

Disse pærer og lamper giver forskellige toner af varmt til køligt hvidt lys. Med komplet lysdæmpning fra stærk til dæmpet natlys kan du regulere belysningen til den perfekte tone og lysstyrke til dine daglige behov.

Få perfekte belysningsløsninger til dine daglige aktiviteter

Gør hverdagen lettere og mere behagelig med fire forudindstillede belysningsløsninger, der er udviklet specielt til hverdagens opgaver: Få energi, koncentrer dig, læs og slap af. De to scener i kølige nuancer, Energize og Concentrate, hjælper dig med at komme i gang om morgenen og bevare fokus, mens de varmere scener, Read og Relax, hjælper dig med at nyde en god bog eller slappe af.

Styr lyskilderne med stemmen*

Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den parres med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhed. Med enkle stemmekommandoer kan du betjene alle lyskilder i ét rum eller blot en enkelt lampe.

Få adgang til alle funktionerne til intelligent belysning med Hue Bridge

Tilføj en Hue Bridge (sælges separat) til dit system, og få adgang til alle Philips Hue funktioner. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 intelligente lyskilder og betjene dem overalt i dit hjem. Indstil rutiner for at automatisere hele din intelligente opsætning af belysning til hjemmet. Betjen din belysning, når du er ude, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente kontakter.

Synkroniser film, TV-serier, musik og spil med din intelligente belysning

Tag din underholdning til nye højder ved at synkronisere handlingen på skærmen eller musikkens rytme med din intelligente belysning.* Vælg, hvordan du vil synkronisere din belysning med din film, din musik (f.eks. ved brug af vores Spotify-integration!), din TV-serie eller dit spil, og se, hvordan de farvekompatible lyskilder i dit underholdningsområde reagerer.

*Kræver Philips Hue Bridge

DB-nummer: 2068584
Varenummer: 915005821901

+ -