airtox mr2 sikkerhedssko Str. 37

airtox mr2 sikkerhedssko Str. 37

DKK 1.579,00 stk.
DKK 2.250,00 stk.
Udsolgt
+ -

AIRTOX MR2 er en af de mest avancerede sikkerhedssko på markedet. Omhyggeligt gennemtænkt fra design til fremstilling uden at gå kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller udseende. MR2 holder dine fødder komfortable, lette og friske dagen lang.

En ekstraordinær stærk aluminiums tåkappe holder tæerne beskyttet mod tunge og faldende objekter uden at gå på kompromis med hverken vægt, design eller komfort.

Et tyndt lag af ekstremt slidstærkt NRT-gummi giver AIRTOX MR2 sikkerhedssko en skridsikker samt olie-, syre- og varmebestandig (op til 300o C) ydersål.

MR2 har det revolutionerende WHITELAYER® sømværn, som beskytter fødderne mod søm og andre skarpe genstande. Lettere, mere fleksibelt og stærkere end noget konkurrerende materiale.

MR2 sikkerhedssko er ligeså komfortable som dine sneakers, fordi:

Overdelen på MR2 er lavet af det stærkt åndbare POWERBREEZE® tekstil, som giver optimal ventilation og sikrer at dine fødder forbliver tørre og komfortable hele dagen.
MR2 er udstyret med en stødabsorberende og utrolig let EVA-sål – den samme sål, som anvendes i mange populære træningssko og sneakers.
Skoen er udstyret med en stød- og fugtabsorberende Cool&Me® indersål, der sørger for tørre og friske fødder.

DB-nummer: 1730611
Varenummer: MR2_37