AL-KO robotplæneklipper Robolinho® 1300 W

Download mere info

123034.pdf

AL-KO robotplæneklipper Robolinho® 1300 W

DKK 7.399,00 stk.
Hvidovre2 stk. på lager
+ -

1300 m2 - Wifi

Lille, kompakt og adræt. Robolinho® 1300 W til fuldautomatisk vedligehold af haven. Nyd din fritid, mens robotplæneklipperen med intelligent Smart Garden-tilslutning effektivt klipper din græsplæne.

Tilslutning: Med de nye app-kompatible Robolinho®-robotplæneklippere bliver havepleje intelligent, og Smart Garden en realitet. Styring mulig med AL-KO inTouch-appen via wi-fi-hjemmenetværket eller via Amazon Alexa.

Intelligent havepleje og Smart Gardening er med Robolinho® 1300 W en del af hverdagen: Takket være den forinstallerede hardware i robotplæneklipperen er tilslutning via AL-KO inTOUCH-appen problemfri. Det hele kører helt problemløst via dit wi-fi-netværk. Denne robotplæneklipper er støjsvag og emissionsfri takket være den 60 dB støjsvage elmotor, der drives af et 5 Ah/25,2 V stærkt og langtidsholdbart litium-ion-batteri. Det betyder, at robotplæneklipperen fra AL-KO ikke forstyrrer naboerne og også helt uden problemer kan arbejde på søn- og helligdage og om natten. Den specialudviklede køreteknologi sørger i kombination med klippebredden på 22 cm for en effektiv plænepleje på arealer på op til 1300 m². I den forbindelse mestres hindringer som fx træer og stigninger på op til 45 % uden problemer.

Klippehøjden kan indstilles trinløst fra 25 mm til 55 mm, så du kan tilpasse din plænes længde, som det passer dig. Det AL-KO-udviklede system DCS (Double-Cut-System) et perfekt klippemønster, og græsafklippet findeles inde i robotten under selve afskærmningen og føres tilbage til plænen som biologisk gødning. Derfor skal du ikke fjerne græsafklip, når du bruger robotplæneklipperen Robolinho® 1300 W. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi yder maksimal beskyttelse for mennesker og dyr.

• Nem betjening med AL-KO inTouch-appen via WLAN.
• Fuldautomatisk klipning af arealer på op til 1300 m². Støjsvag klipning ved 60 dB(A)
• Sensorteknologi beskytter mod personskade og tyveri
• Nem installation og betjening
• Effektiv 2-bladet klippeenhed. Klarer stigninger på op til 45 % takket være traktionsstærke profilhjul
• Stor manøvredygtighed og lav vægt. Mestrer smalle passager fra 60 cm
• Perimeterkabel (150 m) og jordspyd (180 stk.) medfølger

DB-nummer: 2323228
Varenummer: 123034

Download mere info

123034.pdf