Gudenaa Combi Care 38 E Plænelufter

Gudenaa Combi Care 38 E Plænelufter

DKK 899,00 stk.
Hvidovre4 stk. på lager
+ -

Gudenaa VL 38 E. Er din græsplæne fuld af mos og ukrudt? Giv din græsplæne en make-over med den kombinerede plænelufter/vertikalskærer fra Gudenaa. Vertikalskæren skærer mos og ukrudt væk ved hjælp af dens roterende knive og giver et flot resultat. Den er også udstyret med en opsamler, så du ikke behøver at rive det afskårne mos og ukrudt sammen bagefter.

En sundere græsplæne

Udover at fjerne mos og ukrudt giver plænelufteren også ilt til græsrødderne. Dette resulterer i en sund og grøn græsplæne, og samtidig bliver den også mere modstandsdygtig over for mos og ukrudt. Det anbefales at lufte græsplænen i foråret, hvor græsset er i god vækst, samt i efteråret, hvor græsset skal gøres klar til vinterhalvåret.

Når du har luftet græsplænen kan det være en god ide at give den en omgang gødning bagefter. Du kan eventuelt også efterså den med nye græsfrø for at få en tættere plæne.

Høj arbejdskomfort

Få at opnå den bedste arbejdskomfort kan skaftet på plænelufteren indstilles til din højde. Det gør arbejdet mere behageligt for dig, og du undgår smerter i lænd og ryg.

Detaljer om produktet

Motor: El Ydelse: 1300 W Opsamler: 55 l

DB-nummer: 1638636
Varenummer: 112993