Weber GBS Støbejernspande sort

Weber GBS Støbejernspande sort

DKK 395,00 stk.
Hvidovre5 stk. på lager
+ -

Passer til Gourmet BBQ System-grillriste

Er der noget bedre end at vågne op om morgenen og nyde freden og den friske luft på sin terrasse? Hop ud af sengen, fyr op i grillen og tilbered en lækker morgenmad på din Gourmet BBQ System Stegepande. Stegepladen opvarmes hurtigt og ensartet, så du kan lave luftige pandekager, sprøde rösti, saftige toasts og sydende bacon.

Tilbered bacon udendørs, så lugten af baconfedt forbliver ude, og grill sprøde og møre asparges og perfekte kammuslinger – uden at være bange for, om noget af det falder gennem risten. Den kraftige stegepande er lavet af porcelænsemaljeret støbejern. Den er fantastisk til at holde på fordele varmen over hele stegeområdet, så maden grilles ensartet, uanset om du tilbereder en god udendørsbrunch eller en lækker grillmiddag. Stegepanden er designet til at blive brugt sammen med Gourmet BBQ System-grillristen. Du skal bare fjerne den runde midtersektion og sætte stegepanden i. Så har du et godt og sikkert sted, hvor du kan tilberede dine pandekager og stege din bacon. Husk at vaske hænder. Så får du de bedste resultater.

Materiale:
Porcelænsemaljeret støbejern
Vedligeholdelsesinstruktioner
Skal vaskes op i hånden
Funktioner
Porcelænsemaljeret støbejerns-stegeplade, der er utrolig god til at holde på varmen og fordele den, så maden tilberedes ensartet.
Passer perfekt til Gourmet BBQ System-grillristen, så den ikke flytter sig under grillning.

DB-nummer: 1373937
Varenummer: 7421