Napoleon PRO røgerør

Napoleon PRO røgerør

DKK 199,00 stk.
Udsolgt

Napoleons PRO Røgerør laver (næsten) din gasovn om til en røgovn aka smoker. Hæld røgflis med din yndlingssmag i røret, læg den i gasgrillen og vær'så artig- masser af lækker velsmagende røg til dine grillerier. Mmmm, nyder du også smagen af en vellavet culottesteg med en dejlig røget smag? Med Napoleons Røgerør kan du lave din gasgrill om til en røgovn-ich og du kan selv komme i gang med at lege med smagsnuancerne, når du griller kød.

Røgerøret afgiver en lækker røget smag og burde være en selvskrevet accessoires til alle grillende kødelskere. Uanset om du vil lave okse, svin, lam eller fisk, så er røgerøret nemlig et hit. Det er lavet i rustfri stål og anvendes med røgflis eller røgpiller.

Du lægger røret oven på dine SEAR PLATES™ og under din grillrist. Og det bedste? Den skal ikke vaskes op. Du tømmer den bare i skraldespanden, når du er færdig med at grille.

Rør i rustfri stål, som kan åbnes i begge ender
To bælter med huller til afgivelse af røg
Indgraveret logo
Behøves ikke blive vasket op - du tømmer bare røret i skrandespanden

Tip! Læg din røgflis i vand i 30-45 minutter inden du skal bruge dem. Så får du masser af skøn røg og undgår at der går ild i dem.

DB-nummer: 2043929
Varenummer: 67011