Napoleon Bradepande Drop-In

Napoleon Bradepande Drop-In

DKK 599,00 stk.
Hvidovre3 stk. på lager
+ -

Napoleons Drop-In Bradepande kan bruges til et utal af lækre retter, f.eks. lasagne, chokoladekage eller flødekartofler. Bradepanden er også uundværlig, hvis du ofte laver mad på rotisseriet. Et godt tip er nemlig at fylde bradepanden med kartofler eller grøntsager, og sætte den under kødet, som snurrer på rotisseriet. Bradepanden opsamler derved saften fra kødet, som både giver god smag til grøntsagerne og minimerer den efterfølgende rengøring af grillen.

Der hvor Napoleons Drop-In Bradepande adskiller sig fra andre ildfaste fade og bradepander, er den såkaldte Drop-In-funktion. Det betyder, at du kan fjerne den ene grillrist i din Napoleon grill og placere bradepanden i fordybningen. På den måde er bradepanden fastgjort samt praktisk placeret, og gør det nemt at bruge resten af pladsen i grillen optimalt.

Bradepanden er lavet med en porcelænsemaljeret overflade, som sikrer at maden ikke hænger i og gør rengøringen lidt nemmere. De to håndtag i stål hives op, når de er i brug og falder ned igen, når du ikke skal bruge dem. Napoleons Drop-In Bradepande er udformet således, at den passer perfekt i stedet for en grillrist i Freestyle™, Legend, Rogue®, Prestige®, og Prestige PRO™-serierne.

Porcelænsemaljeret overflade
Håndtag, der let af tages af
Kan anvendes i stedet for grillriste på følgende Napoleon grill-serier: Freestyle™, Legend, Rogue® (fra 425 og op), Legend, LEX, Prestige® og Prestige PRO™

DB-nummer: 2100084
Varenummer: 56055