Napoleon TravelQ™ 285X Gasgrill

Napoleon TravelQ™ 285X Gasgrill

DKK 2.499,00 stk.
Hvidovre5 stk. på lager
+ -

En Napoleon TravelQ™ er det perfekte valg til dig, som ønsker en kompakt og transportabel grill med solid kvalitet og nyttige grillfunktioner. Grillen har to individuelle brændere, så du både kan grille med direkte og indirekte varme, og med det integrerede ACCU-PROBE™ termometer i låget kan du nemt følge med i grillens temperatur.

Grillristene er lavet af støbejern, som er enormt velegnet til at absorbere varme. I kombination med grillens pålidelige JETFIRE™ tændingssystem, kan du dermed være sikker på, at grillristene altid vil opnå superhøje temperaturer, så du kan få de helt rette grillstriber på dit kød og grøntsager.

Grillen er fastmonteret på en smart vogn, som nemt kan slås sammen. Derved kan du ubesværet trille afsted med grillen, og finde det helt rette sted til din næste grillpicnic. Når grillen af slået op, er der to sideborde med redskabskroge, hvorpå du kan hænge dine grillredskaber.

Denne model af TravelQ™ har standard lågstørrelse, som er velegnet til dig, der typisk griller koteletter, bøffer, pølser eller lignende. Hvis du ønsker at grille store stege, så anbefaler vi dig at kigge på modellen med højere låg kaldet TravelQ™ PRO 285.

TravelQ™ 285X har regulator til små engangsgasdåser. Ønsker du at tilkoble den til 5 eller 10 kg gasflasker, skal der tilkøbes et særskilt regulatorsæt, som du kan se under relaterede produkter.

To individuelle brændere i 304 rustfrit stål
JETFIRE™ tændingssystem
Integreret ACCU-PROBE™ termometer
To-delt WAVE™ grillrist i støbejern
Sort låg i holdbart udstanset aluminium
Kompakt design, som er let at transportere
Praktisk låsbart håndtag
Regulator til små engangs-gasdåser med gevind medfølger. Du kan tilkøbe regulatorsæt til 5 og 10 kg´s gasflasker
Let sammenklappelig saksevogn, som har 2 sideborde med håndtag og redskabsholdere

DB-nummer: 2102175
Varenummer: TQ285X-1