Gardena Comfort Rygsprøjte

 Tilbage til sortiment
Gardena Comfort Rygsprøjte

Pris pr. stk. 650,00 kr

Antal
Brug for hjælp?

Ring til os på
36 78 60 88

Skriv til os på
info@byggecenter.dk

Beskrivelse af produktet

12 L De Luxe

00884-20

Den højkvalitative GARDENA Comfort-rygsprøjte 12 liter har en fyldekapacitet på 12 liter og er specielt egnet til praktisk spredning af væsker i større mængder. Den er derfor velegnet til pleje af planter i store haver, frugttræer og vinranker. Den fremragende bærekapacitet af rygsprøjten med dens skulderstropper og rygskånende form muliggør komfortabelt og stilfuldt havearbejde. Det teleskopiske sprøjterør med justerbar metaldyse er praktisk og sikrer stor brugsradius. Håndtering og brug af Comfort-rygsprøjte gøres så effektiv som muligt gennem det integrerede bærehåndtag, den store påfyldningsåbning med filter og sprøjterørsholderen. Praktisk - Comfort-rygsprøjten er egnet til venstre- og højrehåndsbrug.

Den ergonomisk udformede beholder og den polstrede skulderstrop gør det nemt og behageligt at arbejde med vores Comfort Rygsprøjte i længere perioder.

Takket være teleskopbruseren kan du justere sprøjtens rækkevidde. Du kan altså forlænge rækkevidden, hvis du for eksempel får brug for at vande eller gøde planter, der er svære at nå.