Trægulve

 

Timbertop

Der er en speciel følelse over et trægulv. Hvad enten det er lange eller korte brædder, som er i mønster eller klassisk snit, så bringes naturen ind i hjemmet. Et trægulv vil altid fremstå tidsløst og passer til alle hjem. Det handler blot om at finde den type, som passer bedst til din bolig.
Vi har derfor sørget for at have et lækkert udvalg af trægulve. På den måde er vi sikker på at finde det perfekte trægulv til dig. Vi har nemlig gulve til alle formål. Lange planker til forlængelse af rummet og dybde i hjemmet. Lakeret træ, hvor udtrykket enten er mørkt eller lyst, groft eller fint.
Uanset hvad du vælger, så vil du få et trægulv af højeste kvalitet. Vi har nøje valg hvert enkelt træsort, tykkelse og opbygning, så du frit kan vælge, hvilket trægulv der er smukkest i dit hjem.

Massive gulve, produceret af førsteklasses råvarer, er både klassiske og meget holdbare.
Råvaren behandles for at få maksimal formstabilitet med den rette tørring, høvling og sortering og er tilpasset et skandinavisk indendørsklima. Gulvene er lette at pleje og vedligeholde, og de er yderst slidstærke.
• Massive trægulve giver liv og varme og dæmper lydniveauet
• Kan anvendes til gulve med gulvvarme
• Vælg træsort efter rum og anvendelse
• Eg, Ask og Bøg er hårdere træsorter, der tåler mere krævende miljøer end fyr
• Gulvene findes i mange forskellige udførelser og overfladebehandlinger, så det er let at finde det udtryk, som passer et givent miljø
• Massive trægulve er i de fleste rum lette at montere. Udførlig monteringsvejledning medfølger altid.

ALLE TRÆGULVE PÅ WEB-SHOPPEN ER UDSTILLET I VORES BYGGECENTER PÅ GL. KØGE LANDEVEJ



Download brochuren "Værd at vide om trægulve" her!