IBF Holmegaardsten Sort - Halv

IBF Holmegaardsten Sort - Halv

DKK 3,00 stk.
Hvidovre928 stk. på lager
+ -

5x14x10,5cm

Holmegaardsten er en af de absolut mest populære belægningssten i Danmark og har været det gennem mange år. Og det er ikke uden grund, da den både giver en stærk og flot belægning på terrasser, gangstier og indkørsler.

I produktionsprocessen bliver stenene tromlet, så de får det karakteristiske design med slået kant og overflade..

Herregårdssten / Holmegaardsten® findes hos IBF i to forskellige tykkelser – 5 cm og 7 cm. Den 5 cm tykke Herregårdssten er ideel til områder, hvor der ikke er kørende trafik. Skal du derimod bruge Herregårdssten til indkørsel, anbefaler vi at du bruger den 7 cm tykke sten, som har tilstrækkelig styrke til kørende trafik.

Den mest almindelige størrelse Herregårdssten er normalstenen, som måler 14x21 cm og findes i de nævnte tykkelser. Der går ca. 34 Herregårdssten pr. m2 - afhængigt af hvor bred fuge man laver. Den lille størrelse gør Herregårdsstenen nem at håndtere og lægge, da de kun vejer ca. 3 kg pr. stk. i modsætning til en betonflise, som ofte vejer fra 10 kg og op. En anden fordel er, at den lille størrelse gør det nemt at lave kurvede gangstier og lign.

Ligger du stenene i forbandt, altså forskudt for hinanden, så får du brug for halve herregårdssten i siderne af belægningen. Dem finder du også vi vores sortiment i de forskellige farver.
Herregårdssten findes også i kvadratiske udgaver (28x28 cm) i grå, gråmix og sort/antracit. Et flot alternativ, som giver belægningen et andet udtryk. Denne kan både bruges til indkørsel og terrasse.

Antal m2 pr. palle: 11,91
Antal pr. m2: 68
Antal pr. palle: 810
Vægt i kg pr. m2: 105
Vægt i kg pr. stk: 1,54
Vægt i kg. pr. pl.: 1251

DB-nummer: 2146966
Varenummer: 300605010