Weber Danfast TopLock Natur 20 kg

Weber Danfast TopLock Natur 20 kg

DKK 180,00 stk.
Hvidovre53 stk. på lager
+ -

Hærdende, ukrudtshæmmende fugesand

Fugemateriale, der ved opvanding og efterfølgende udtørring hærder op til en fast fleksibel fuge med god vedhæftning.
Den færdige fuge bliver fast i øverste lag op til 1 cm. Dette vanskeliggør, helt naturligt, ukrudtsfrø og insekter i at leve mellem fugerne. Fugen er fejefast og modstår almindelig vanderosion, men er stadig vandgennemtrængelig. Den færdige blanding består af kvartssand, cement og nogle organiske bindere. Fugematerialet anvendes til fugning af både nye og ældre belægninger af beton eller natursten.

Anvendelse
Til fugning af både nye og ældre belægninger af beton eller natursten. Optimeret og velegnet til terrasser, gangstier og let trafikerede indkørsler med fliser eller belægningssten. Kun til udendørs brug.
Fugebredden må variere mellem 3 - 10 mm, og fugedybden skal være minimum 40 mm.
Funktioner og fordele

Hindrer uhrudtsfrø i at sætte sig fast i fugerne
Hæmmer insektliv imellem fliserne
Vandgennemtrængeligt, fast og stabil fuge
Egnet til fuger mellme 3-10 mm
Fej materialet ned i fugerne og fugt op med en brusepistol

Begrænsninger
Temperaturen skal minimum være 10 °C. Skal afdækkes imod regn det første døgn.
Tekniske produktegenskaber
Farve
Beige/grå
Brandklasse
A1
Drift og vedligehold
For at undgå ukrudt i fugerne skal fugen altid være fyldt i hele dens højde og være helt fri for jord og andet organisk materiale. Beskadigede fuger kan repareres med nyt fugemateriale, fugen bør dog forinden være renset for løst fugemateriale. På konstant fugtige fuger kan der med tiden forekomme alge- eller mosvækst. Fjern dette med et alge- og mosmiddel, idet klorholdige produkter undgås.
Genanvendelse
Rester kan afleveres på genbrugsstation i betoncontainer eller lign. Fugematerialet må ikke hældes i kloaksystemet. Plastsæk er fremstillet af PP-materiale. Anbringes i container for brændbart affald eller til genbrug. Husk at småbørn ikke må lege med plastposer!
Opbevaring
Opbevares tørt. Sækkene kan dog i sæsonen opbevares udendørs. Lagring indendørs anbefales dog. Den maksimale lagringstid er 24 mdr. Oplagres utilgængeligt for børn. Åbne sække lukkes lufttæt og opbevares tørt. Sække tåler frost.

DB-nummer: 1453793
Varenummer: 5200813010