Nordisk NHL Hæfte/klæbemørtel hvid 20kg

Nordisk NHL Hæfte/klæbemørtel hvid 20kg

DKK 330,00 stk.
57 stk. på fjernlager

NHL Hæftemørtel er langt mere bæredygtig end traditionelle cementmørtler, fordi naturlig hydraulisk kalk (NHL) under hærdningen optager op til 75 procent af den CO2, der bliver udledt under fremstillingen af kalken. Dette er i modsætning til cement, som ikke optager CO2 under hærdningen og som også udleder betydelig mere CO2 under fremstillingen.

NHL Hæftemørtel leveres i 20 kg vakuumpakkede plastposer. Farven er hvid, men mørtlen kan indfarves med tonemix, hvis anden farve ønskes. Trykstyrken er 2,5 N/mm2 og permeabiliteten er 5,2 my, hvilket betyder, at den er meget diffusionsåben.

NHL Hæftemørtel er en alsidig hæfte-, klæbe- og reparationsmørtel, der kan bruges både ude og inde, og som er velegnet til pudsning på alle typer af bygninger og underlag, såsom mursten, blokke, beton, gipsplader, træfiberplader og malede overflader. Den er særlig egnet til ældre bygninger, fordi den er meget elastisk og diffusionsåben, har en passende lav trykstyrke og dermed forenelighed med de gamle byggematerialer. En luftig og smidig konsistens gør den tilmed nem at arbejde med.


Kun naturlige materialer

NHL Hæftemørtel fremstilles udelukkende af naturlige materialer, nemlig Saint Astier naturlig hydraulisk kalk (NHL), kvartssand og naturlatex. Naturlatex (naturligt og ugiftigt) giver god vedhæftning, er fuldt diffusionsåben og erstatter kunststoffer som akryl, der typisk bruges i andre hæftemørtler.


Nem i brug

NHL Hæftemørtel skal kun blandes med vand og har en smidig og luftig konsistens, hvilket gør den nem at trække på og rette af. Den kan trækkes på med en tandspartel, så den rette lagtykkelse opretholdes.

NHL hæftemørtel er usædvanlig nem at arbejde med ved pudsning med net, fordi den har en næsten flødeskumsagtig konsistens, som gør det nemt at trække hæftemørtlen på, trykke nettet i og rette af. NHL Hæftemørtel er også meget velegnet til vandskuring, da den har lang åbningstid og er let at filtse sammen.

DB-nummer: 2112233
Varenummer: 160000520

+ -