Morsø Balcone E-130 Elgrill

Morsø Balcone E-130 Elgrill

DKK 1.799,00 stk.
Hvidovre31 stk. på lager
+ -

Morsøs Balcone E-130 Elgrill er designet til at hænge på et gelænder eller stå på et bord og kræver blot en stikkontakt. Med sin bredde på 45 cm og en dybde på 27 cm hænger den perfekt på gelænderet og i en højde, der samtidig gør den let at betjene.

Balcone E-130 har en effekt på 1800 W og vejer kun 8,6 kg, hvilket gør den oplagt til at tage med på weekendture og ferier. Når den daglige bopæl skiftes ud med ture i det blå med campingvognen, på båden eller i kolonihaven er denne grill også ideel, da den er let at fragte, stille/ophænge og gøre klar til middage, samvær og skønne naturoplevelser.

Udover den nævnte strømkilde og størrelse, er Balcone udstyret med samme rist i støbejern som Morsøs øvrige grill. En rist, der giver det bedste fundament for madlavning, uanset om retterne består af kød, fisk eller grøntsager, da støbejern leder og fordeler varmen jævnt og langsomt. Derudover kan støbejern opnå meget høje temperaturer, hvilket er afgørende for korrekt tilberedning af kød.

Balcone er lavet i holdbare og solide materialer, da den er tiltænkt til at være familiens, parrets eller singlens omdrejningspunkt hele året.

Længde 45,1 cm
Højde 17,6 cm
Dybde i toppen 27 cm, i bunden 20,8 cm
Vægt 8,6 kg
2 m ledning
Temperatur op til 200-250 grader.
Fedtbakken i bunden af grillen er nem at tage ud og gøre ren. En lampe indikerer at grillen er tændt.
Balcone rengøres med en våd klud med sæbe, og risten rengøres i varmt vand og sæbe og skal derefter tørres helt. Risten kan med fordel behandles med lidt olie for længere levetid.
Grillen kan holde til at stå ude året rundt, og vi anbefaler at tilkøbe cover.
Designer: Kok & Berntsen

DB-nummer: 2109711
Varenummer: 62992100