skalflex saltbinder/primer 5lt

 Tilbage til sortiment
skalflex saltbinder/primer 5lt

Pris pr. stk. 300,00 kr

Antal
Brug for hjælp?

Ring til os på
36 78 60 88

Skriv til os på
info@byggecenter.dk

Beskrivelse af produktet

Skalflex Saltbinder/Primer binder de skadelige salte på muroverfladen midlertidigt.
Skalflex Saltbinder/Primer er ikke permanent virkende, men er virksom i 1-2 døgn, hvorefter effekten overtages af den nye fugtsikringsløsning, der påføres.
Skalflex Saltbinder/Primer trænger ind i mineralsk byggemateriale, hvor det reagerer med de fleste salte, der er skadelige for bygningens struktur, og som dukker op på bygningens overflade i tilfælde af f.eks. opstigende grundfugt og sidelæns indtrængende fugt.
Skalflex Saltbinder/Primer bevirker endvidere, at muroverfladen stabiliseres i overfladen, og at sugeevnen nedsættes.
Klargøring af underlag
Underlaget skal være mineralsk, stabil, ren, bærende og sugende. Alt løst og saltangrebet puds skal fjernes, og løse emner skal fjernes helt. Beskadigede fuger skal kradses ud til en dybde på min. 1,5 cm.
Anvendelse
Skalflex Saltbinder/Primer påføres det afrensede underlag med stor pensel, malerkost eller malerrulle i et jævnt og dækkende lag.
Skalflex Saltbinder/Primer omrystes og anvendes ufortyndet. Efter en tørretid på 3-4 timer kan overfladen viderebehandles.
Efterfølgende foretages eventuel opretning af underlaget.
Anvendelsesområder
Skalflex Saltbinder/Primer anvendes til at understøtte renoveringsarbejde på murværk og beton i forbindelse med fugtsikring. Skalflex Saltbinder/Primer forhindrer salte i at trænge ud i ny og endnu ikke hærdet facadebehandling, og sikrer ensartet vedhæftning af efterfølgende behandlinger.

Skalflex Saltbinder/Primer forbedrer desuden de minerale strukturers kemiske og mekaniske modstandsdygtighed, dvs. mineralske materialer som puds og mørtel bliver forstærket i overfladen. Skalflex Saltbinder/Primer er velegnet til mørtler, puds og beton, men ikke velegnet til gipsoverflader.
Forbrug
0,3-0,5 liter/m2 afhængig af underlagets sugeevne.