skamowall adhesive klæber 20 kg

skamowall adhesive klæber 20 kg

DKK 280,00 stk.
21 stk. på lager

Rækkeevne: ca. 5 m²

Anvendelsesområder:
SkamoWall Adhesive er en mørtel, der bruges til at påklæbe SkamoWall Boards. Det udviser ekstraordinære dampgennemtrængningsegenskaber såvel som klæbeevne til underlaget samt SkamoWall Boards. Materialet er meget økonomisk at bruge, anvendeligt og er kendetegnet ved optimale fysiske parametre. Det er ikke egnet til montering af forstærkningsnet. Mørtlen leveres som en tørpulverblanding, der klar til brug efter blanding med vand. SkamoWall Adhesive er udviklet til både nybyggeri samt til termisk modernisering af ældre byggeri. Det er nemt at påføre

Anvisninger til forarbejde:
Overfladen skal være jævn, stabil og fri for støv, snavs, kalk, olie, fedt, voks, rester af antiklæbemidler, olie og emulsionsmaling. Alle mineraloverflader er velegnede. Overflader, der er karakteriseret ved høj absorbans, skal først dæmpes.

Overflader, der er karakteriseret ved høj absorbans, skal først dæmpes eller behandles med en grunder, før SkamoWall Adhesive påføres. Bland indholdet af SkamoWall Adhesive (20 kg) med ca. 5 l rent vand, indtil der opnås ensartet konsistens. Hærdet SkamoWall Adhesive må ikke behandles med vand eller blandes med frisk SkamoWall Adhesive. Påfør det klargjorte SkamoWall Adhesive over hele SkamoWall Board-indersiden, hvor SkamoWall Adhesive sædvanligvis påføres (brug samme fremgangsmåde som ved lægning af fliser), med en almindelig murske og derefter med en snæver murske (8 mm) på hele overfladen. Den klargjorte plade skal anbringes og presses på underlaget umiddelbart efter påføring af SkamoWall Adhesive. Tørretiden for SkamoWall Adhesive (ved en temperatur på + 20°C og en relativ luftfugtighed på ca. 55 %) er ca. 24 timer. Mørtlen er fuldt hærdet efter ca. 48 timer. Lav temperatur og øget fugtighed forlænger tørringstiden til et par dage.

Opbevaring:
Opbevares køligt og beskyttet mod frost.

+ -