skamowall smooth plaster, puds 15 kg

skamowall smooth plaster, puds 15 kg

DKK 280,00 stk.
29 stk. på lager

Rækkeevne: ca 12-15 m²

Anvendelsesområder:
SkamoWall Smooth Plaster-forbindelsen er en brugsklar, ensartet, hvid mineralmasse, der er udviklet til påføring på SkamoWall Board. Produktet er udviklet til at forberede vægoverflader, der er isoleret med SkamoWall Board. Den opnåede overflade er fleksibel, nem at pudse, har en fremragende glathed og er karakteriseret ved høj vanddamppermeabilitet. Massen skal påføres med en murske.

Behandlingstips:
SkamoWall Board-overfladen skal være tør og fri for pletter af enhver art. Løse korn og urenheder skal fjernes. 24 timer før påføring af SkamoWall Smooth Plaster skal overfladen grundes med SkamoWall Primer.

Vejledning:
Bland indholdet af sækken (15 kg) med ca. 5,5-6,5 l rent vand, indtil der opnås ensartet konsistens. Lad derefter mørtelen hvile i 10-15 minutter, for at fjerne eventuelle bobler. Efter hviletiden mixes massen igen til den er helt lind. Mørtelen, der klargøres på denne måde, bør anvendes inden for maksimalt 2 timer. Hærdet mørtel må ikke behandles med vand eller blandes med frisk mørtel. Hvis mørtelen fortykner i løbet af denne tid, skal den omrøres grundigt igen, der tilføres eventuelt lidt vand for at opnå den ønskede konsistens. Overdosering af vand vil forringe SkamoWall Smooth Plasters egenskaber, såsom klæbeevne og bindingstid. Brug ikke snavset eller rustent værktøj eller beholdere. Arbejdet skal udføres inden for temperaturområdet + 5 ºC til + 25 ºC. SkamoWall Smooth Plaster skal påføres overfladen med en bred spartel i rustfrit stål i et lag med en tykkelse på maks. 1,5 mm. Den endelige tykkelse bør ikke være mere end 2,5 mm. I visse situationer, fx under klargøringen af ?overfladen til maling med latexmaling, anbefales det at grunde SkamoWall Smooth Plaster-overfladen med grunderen, der øger overfladens klæbeevne for bestemte malingstyper. Mørtlens tørretid om sommeren (ved en temperatur på +20 ºC og en relativ luftfugtighed på ca 55 %) er ca. 24 timer. Mørtlen er fuldt hærdet efter ca. 48 timer. Lav temperatur og øget fugtighed forlænger tørringstiden til op et par dage.

Opbevaring:
Opbevares køligt og beskyttet mod frost.

+ -