Kingspan - isolering fremragende isoleringsplader

 Kingspan Kooltherm® er fremragende isoleringsplader i hårdt skum til ethvert formål.

Pladerne er egnet til isolering af skråtag, gulv, hulmur og facade. En stor fordel ved Kooltherm er den høje isoleringsværdi. For med en lambda-værdi fra 0,018 W/mK opnår du den bedste isoleringsværdi på markedet. Så nu kan du bygge de slankeste konstruktioner. Kooltherm er også en af de mest miljøvenlige hårde isoleringsplader på markedet.

Alle Kooltherm produkter opnår A+ certifikat i den britiske BREAAM Green guide.

Fordele ved Kingspan Kooltherm
Der er mange fordele ved at bruge Kingspan Kooltherm til dit projekt. Du får maksimal isolering på minimal plads, så både isolering og dimensionerne af den samlede konstruktion kan reduceres væsentligt. Dette har en effekt på tilgængelige kvadratmeter, dagslys, lineært tab og CO2 forbrug. Vores Kooltherm produkter har også gode brandhæmmende egenskaber og en minimal røgudvikling.
Lambda-værdi fra 0,018 W/mK. Du opnår den bedste isoleringsværdi blandt alle isoleringsmaterialer Kooltherm kan give den tyndeste isolering- / konstruktionsløsning Kooltherm har fremragende brandhæmmende egenskaber, nogle produkter opnår brandklassifikation B-s1,d0 (klasse A materiale) Kooltherm giver optimal boligkomfort Kooltherm er et yderst miljøvenligt isoleringsmateriale. Produktet er meget velegnet til bæredygtige byggeprojekter bl.a. på grund af BREAAM Let i vægt og hurtig og nem at arbejde med Ideel til nybyggeri og renovering

Gå til Kingspan Downloadcenter her!