Adora Infigo L brusestangsæt

Adora Infigo L brusestangsæt

DKK 2.199,00 stk.
2 stk. på lager

Komplet brusesystem fra Adora

Trænger du til et nyt brusersæt i badet? Med dette elegante brusesystem fra Adora er du godt dækket ind, da det er et komplet sæt bestående af en stor hovedbruser, en mindre håndbruser, brusestand samt termostat. På den måde kan du tilføre ekstra luksus på badeværelset og gå i bad med stor fornøjelse.
Stort brusehoved på 30 cm

Med dette brusstangsæt har du hele to muligheder for at få et lækkert bad. Sættet består nemlig både af en hovedbruser og en 2-spray håndbruser. Du kan altså selv vælge, om du ønsker at stå under den store hovedbruser og lade vandet falde, eller om du hellere vil holde bruseren selv. Hovedbruseren har i øvrigt et dejligt stort brusehoved med en diameter på hele 30 cm, som afgiver dejlig, bløde vandstråler.
Justerbar brusestand

Dette Adora brusestangsæt er fremstillet i krom, og består foruden hånd- og hovedbruseren af en elegant bruseholder med justerbar vægkonsol samt en justerbar brusestang. Du kan altså tilpasse bruseren, så den har netop dén højde, du ønsker. Brusestangsættet inkluderer desuden en 150 cm bruseslange i blødt materiale samt et termostatarmatur.
Et sikkert valg

Alle brusearmaturer fra Adora, med krom overflade, er sammensat af komponenter i bedste kvalitet, og testet med vand og luft for tæthed. Grebene på brusearmaturet er udført i termosikret ABS plast, og har dermed altid har rumtemperatur. Enheden har en sikringsfunktion, der automatisk vil lukke for vandet, hvis der er fravær af koldt vand, så man ikke skoldes. Tilførslen af varmt vand løber på bagsiden af brusearmaturet, og forsiden har dermed den samme temperatur som vandet er kommer ud af bruseren.
Et grønnere valg

Med 'Et grønnere valg' kan du nemmere træffe et mere miljøvenligt valg. Produkter med 'Et grønnere valg' lever op til et eller flere kriterier og er et grønnere valg i forhold til andre lignende produkter. Her kan du læse mere om 'Et grønnere valg'.
Kriterie for 'Et grønnere valg' for dette produkt:

Vandsparefunktion betyder lavere vandforbrug og mindre energibehov

Produktdetaljer

Krom Overflade
Vandforbrug: max 11 l/min
Med rosetter
Diameter håndbruser 120 mm.
Diameter hovedbruser 300 mm.
Mulighed for højdeindstilling
Temperaturblokering ved 38 gr.
Med antikalk system

+ -