Gullfoss Waterfall bruserstangsæt, krom

Gullfoss Waterfall bruserstangsæt, krom

DKK 2.399,00 stk.
Udsolgt

m/armatur

Gullfoss Waterfall brusestangsættet har 1 normal stråletype. Brusesættet er inkl. termostat med skoldningssikring.
Termostatens cc mål er 150. Brusesættet har en loftsbruser som giver en behagelig og perfekt bruseregn, der dækker hele kroppen. Den har også en luksus brusestang hvor den øverste del kan forskydes op til 40 cm, og den ene konsol kan placeres nøjagtig der, hvor det passer bedst.

Med den funktionsdygtige bruseholder kan vinklen på brusehovedet justeres trinløst, mens den koniske holder sikrer, at slangen altid sidder fast under brug. Brusehovedet er et kvalitetsbrusehoved med "Easy Clean"-effekt, hvor vandtrykket får hullerne i den elastiske si til at udvide sig, hvilket forhindrer kalk. Hovedet har elastiske stråledyser, hvilket medvirker at kalk har svært ved at sætte sig mens du får en blød brusestråle.

Sættes kan monteres på brusearmaturer med nedafvendt og opadvendt vandudtag. Bruseslangen er i forkromet messing af dobbeltviklet kvalitet, som forhindrer at slangen knækker. Den indvendige slange er af EDPM-gummi (PVC-fri). Produktet er testet og godkendt vedr. afgivelse af en række DBgmetaller.
Produktdetaljer

Waterfall
Inkl. termostat
Håndbruser
Loftbruser
Justerbar
Limkit