Adora Infogo L termostatbrusesæt

Adora Infogo L termostatbrusesæt

DKK 1.399,00 stk.
2 stk. på lager

Komplet brusesystem til det stilrene badeværelse

Dette lækre, stilsikre brusesystem med hovedbruser, håndbruser og termostat i krom fra Adora, kan gøre det til en eksklusiv oplevelse at tage et brusebad. Brusesættet har et brusehoved med en diameter på 20 cm, der gør dit bad til en nærmest tropisk oplevelse, og giver dig en fornemmelse af velvære. Derudover medfølger også en praktisk håndbruser med 1-spray funktion samt en justérbar stang på 70-114 cm.
Brusesystem med ekstra funktioner

Adora Infigo er designet, så det er let og praktisk for dig at anvende. Termostatarmaturet er udstyret med 38° skoldningssikring, så du ikke så let brænder dig på det varme vand. Desuden har armaturet vægrosetter i matchende design.

Læg mærke til, at armaturet har en smart vandsparefunktion, der kan slås til eller fra, og som gør det muligt at skåne miljøet og spare på vandet. Håndbruseren er designet med Easy Clean, der gør det let at rengøre for kalkaflejringer. Brusesystemet har en "double lock" bruseslange, der er 150 cm lang og udført i blødt materiale.
Et sikkert valg

Alle brusearmaturer fra Adora, med krom overflade, er sammensat af komponenter i bedste kvalitet, og testet med vand og luft for tæthed. Grebene på brusearmaturet er udført i termosikret ABS plast, og har dermed altid har rumtemperatur. Enheden har en sikringsfunktion, der automatisk vil lukke for vandet, hvis der er fravær af koldt vand, så man ikke skoldes. Tilførslen af varmt vand løber på bagsiden af brusearmaturet, og forsiden har dermed den samme temperatur som vandet er kommer ud af bruseren.
Et grønnere valg

Med 'Et grønnere valg' kan du nemmere træffe et mere miljøvenligt valg. Produkter med 'Et grønnere valg' lever op til et eller flere kriterier og er et grønnere valg i forhold til andre lignende produkter. Her kan du læse mere om 'Et grønnere valg'.
Kriterie for 'Et grønnere valg' for dette produkt:

Vandsparefunktion betyder lavere vandforbrug og mindre energibehov

Produktdetaljer

Adora Infigo brusesystem
Ø20 cm hovedbruser
Krom overflade
Vandsparefunktion
Keramisk kartouche
Med rosetter
Antikalkfunktion
Vandforbrug: max 11 l/min
Justerbar højde

+ -