Napoleon Stegeplade, smal

Napoleon Stegeplade, smal

DKK 599,00 stk.
Udsolgt

En nem ret som mange danskere holder af, er en god omgang biksemad med spejlæg til, men hvordan kan det laves på grillen? Det gøres ganske enkelt ved at lægge en stegeplade på din gasgrill. Med en stegeplade bliver din grillrist lavet om til en kæmpe pande, som dækker et stort areal. Forestil dig en gammel amerikansk diner, hvor kokken står med sin palet og vender 10 bøffer og lidt bløde løg til de burgere, som står linet op ved siden af. Kan du se det for dig? Hvis ja, så ved du, hvordan en stegeplade fungerer.

Stegepladen er lavet i støbejern, så den absorberer en masse varme. Stegepladen har et vendbart design med to sider: Den ene er flad, og den anden er rillet. Den rillede overflade har naturligvis Napoleons genkendelige WAVE-mønster, så du kan stege en god bøf i smør og stadig få de helt rette grillstreger. Der er lavet tre huller i den ene ende af stegepladen, så overskydende fedt kan løbe af.

Stegepladen passer perfekt i størrelsen til at erstatte en grillrist i Napoleons Freestyle™, Rogue® samt Legend 365 og 425 grill. Den kan dog også bruges i andre grill, hvor man blot kan lægge stegepladen ovenpå grillristen.

Vendbart design
En rillet side og en glat side med en lille kant
Vaskes i hånden med varmt vand

OBS! Vær opmærksom på, at du ikke må benytte flere stegeplader på en gang, hvis det dækker mere end 75% af grillarealet.

Materiale: Støbejern

Bredde (cm): 45
Højde (cm): 4
Længde (cm): 29,5

DB-nummer: 2265192
Varenummer: 56426