Cembrit bølgeplade B6/s hj/hu teglrød

Cembrit bølgeplade B6/s hj/hu teglrød

DKK 240,00 stk.
Udsolgt

Stærk tagløsning med Cembrit B6-S.
Et Cembrit bølgepladetag i fibercement er det sikre valg, når styrke, udseende og pris er i højsædet. Cembrit Bølgeplader er fremstillet af naturlige, miljøvenlige råvarer, er stort set vedligeholdelsesfrie samt hurtige og nemme at lægge op - hvilket alt sammen bidrager til det attraktive omkostningsniveau. Bølgepladen B6-S bevarer den stærke og flotte overflade i årtier, selv i det omskiftelige danske klima.

B6-S bølgeplader er særdeles velegnede til større tagflader og anvendes især på parcelhuse, landejendomme og industribygninger. Bølgepladernes rene linjer giver mange anvendelsesmuligheder, der ikke begrænser sig til tagbeklædning, men også kan fungere som et dekorativt og funktionelt element på facader, hvor der ønskes et anderledes og spændende udtryk.

Cembrit Bølgeplader B6-S er trædesikre plader med indstøbte plastikstrips, der sikrer imod gennemtrædning. De trædesikre plader er bl.a. velegnede til byggerier i landbruget samt industrien, hvor der ikke benyttes trædesikkert underlag. Cembrit B6-S fås i seks forskellige farver: Grå, sortblå, rødbrun, teglrød, mokka og antracit samt en mørkegrå ubehandlet overflade. Dertil kommer et komplet tilbehørsprogram i matchende farver og kvalitet - for en flot og harmonisk finish.
Minimal vedligeholdelse. Bevarer sin stærke og flotte overflade i mange år. Pladerne er trædesikre.

1090x1180mm

DB-nummer: 1617010
Varenummer: 41100146