Weber Tec Superflex 10 30lt

Weber Tec Superflex 10 30lt

DKK 2.497,96 stk.
Avedøre14 stk. på lager
+ -

weber.tec superflex 10 er en 2-komponent tyk bitumenbelægning prøvet efter EN 15814. Sammensætning: Kunststoffer, bitumenemulsion, tilslagsmaterialer.
Produktet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.


Anvendelse
weber.tec superflex 10 anvendes til udvendig tætning af kældervægge, gulvplader, fundamenter og parkeringskælderdæk, der er i kontakt med jord. Desuden til tætning under slidlag som mellemlægsmembran i vådrum og på altaner og terrasser, hvor der ikke er beboelse nedenunder. Endvidere kan produktet anvendes til klæbning af ekstruderede, stive skumplader af polystyrol og isoleringsplader af mineralfibre.
Funktioner og fordele

Højfleksibel 2-komponent bitumen
Til udendørs tætning af områder i kontakt med jord
Som mellemlægsmembran under slidlag
Til væg og gulv
Revneoverbyggende
Hurtigt regnfast

Begrænsninger
Ved opstemmende sivevand skal stålbeton opfylde EN 206 og EN 1045. Ved stærk sol skal der etableres passende beskyttelse. Klæbning af beskyttelses- og isoleringsplader og fyldning af udgravning må ikke udføres, før fuldstændig afbinding og gennemtørring har fundet sted.Til beskyttelse af klæberen anbefaler vi geotekstiler eller isoleringsplader. Alle nævnte egenskaber gælder ved en temperatur på + 20 °C uden træk og en relativ luftfugtighed på 70 %. Produktet må ikke blandes med andre byggematerialer.
Drift og vedligehold
Weber.tec Superfles 10 Bitumenbelægning vil typisk bevare sin vandtæthed uden vedligehold. En evt. efterfølgende overfladebehandling skal vedligeholdes iht. producentens anvisninger.
Genanvendelse
Rester må ikke hældes i kloaksystemet, men skal afleveres på genbrugsstationen. Beholderen er lavet i plastmateriale og skal afleveres på genbrugsstationen.
Opbevaring
Opbevares køligt men frostfrit og tørt.
Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato.

DB-nummer: 5067099
Varenummer: 5200628844