Thermocell Træfiber løsuld 14 kg

Thermocell Træfiber løsuld 14 kg

DKK 257,13 stk.
Udsolgt

Træfiber er naturens eget højeffektive isoleringsmateriale fremstillet med industriel effektivitet. Bæredygtighed i forhold til natur og miljø er i orden.

Når du vælger at bruge Thermocell certificeret træfiber, til isolering, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i skovene som træet kommer fra, du benytter en fornybar naturressource, og du bidrager til at modvirke drivhuseffekten.

I dag prioriteres et lavt energiforbrug højere og højere. Dette kræver bedre isoleringsmaterialer og konstruktioner med større isoleringsevne. Dermed skabes også et stort temperaturfald over isoleringslaget. Samtidig producerer den moderne familie mere fugt indendørs med deraf følgende mulighed for fugtproblemer.

En højisolerende konstruktion, hvor fugtproblemer undgås, kræver derfor både lufttæthed, et effektivt isoleringsmateriale (indeholdende masser af stillestående luft), samt en korrekt fugtdimensionering med anvendelse af dampbremse.

Derfor er træ materiale i form af træfiber – fremstillet med nutidens produktionsteknologi - som skabt til isoleringsformål. Med Thermocell´s certificeret træfiber opnås en tæt isolering, der bidrager til høj lufttæthed og fornem lydisolering. Samtidig forekommer der i materialet masser af stillestående luft i og omkring fibrene med høj isoleringsevne til følge.

Thermocell certificeret træfiber har desuden gode fugtregulerende egenskaber (plastmembran kan undgås), meget lang levetid ved overholdelse af simple konstruktionsregler.

Miljømæssigt fås næppe et bedre materiale: Lavt energiforbrug ved fremstilling, det er behageligt at arbejde med (minimal støvmængde og ingen kløe) og til sin tid kan materialet enten genanvendes eller blot komposteres.

Altså ingen miljømæssige spørgsmålstegn!

DB-nummer: 9096985
Varenummer: NA