Skamowall Fugtregulerende Isoleringsplader

 

Vælg Bæredygtigt

Skamowall Basic Board fra Skamol er en innovativ, letvægtsløsning til indvendig efterisolering og regulering af fugt i rummet. Det intelligente isoleringssystem regulerer fugtniveauet ved at absorbere fugt fra luften og lagre den i isoleringspladens unikke cellestruktur. Når rummet ventileres, eksempelvis ved udluftning, afgiver SkamoWall Board fugten tilbage til rummet, som derved ledes ud af rummet.

Få vejledning til installation i SkamoWalls montagevideo eller download brochure og montagevejledning. Og brug beregneren til at udregne, hvor mange SkamoWall Boards, du skal bruge til dit projekt. Du er også altid velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning.
Du kan også se detaljerede montagetegninger her: Detaljetegninger til montering af SkamoWall

SkamoWall afhjælper problemer med fugt og skimmelsvamp

SkamoWall adskiller sig fra traditionelle isoleringsmetoder ved, ud over at isolere væggen, også at nedbringe fugtniveauet i konstruktion og rum. SkamoWall Board er fremstillet af kalciumsilikat, et naturmateriale, der hjælper med at opretholde et optimalt fugtniveau i rummet efter installationen. Deraf bidrager det til et væsentligt forbedret indeklima.

Vælg SkamoWall til din efterisolering og få disse fordele:

  • • Unikke fugtregulerende egenskaber
  • • A1 brandklassificering - højeste brandtekniske klassificering / ikke-brandbart
  • • God isoleringsevne (Lambda-værdi på 0,068 W/mk ved 100 mm plader)
  • • Let at montere
  • • Skruefast

Dansk producerede isoleringsplader

SkamoWall Board produceres af Skamol Group, en dansk virksomhed med over 35 års ekspertise inden for fremstilling af produkter af kalciumsilikat. SkamoWall indgår i byggerier i hele verden.

SkamoWall Boards fås i forskellige tykkelser på hhv. 25 mm, 50 mm og 100 mm. Jo tykkere pladen er, des højere isoleringsværdi. SkamoWall 25 mm har u-værdi på 2,72. 50 mm giver en u-værdi på 1,36 og endelig opnås en u-værdi på 0,68 ved 100 mm. Jo lavere u-værdi des bedre isoleringsevne. Øvrige mål og specifikationer kan du læse under hvert produkt.

Da SkamoWall er skruefast, kan du montere objekter som radiator, hylder og TV på væggen. Det anbefales, at du benytter rawplugs. Du kan læse mere her om anbefalingerne til ophængning på SkamoWall.

Testet af Teknologisk Institut

SkamoWall er testet af Teknologisk Institut for sin evne til at hindre skimmelvækst. Testen forløb over syv uger, og ved testens udløb kunne Teknologisk Institut konstatere, at der ikke fandtes nogen spor af skimmelsvamp på pladerne.

Flere egenskaber gør at skimmelsvamp ikke kan vokse på SkamoWall: SkamoWall er lavet af uorganiske materialer og har en pH-værdi over 10, der gør at svampesporer ikke kan gro og sprede sig. Dertil hæves overfladetemperaturen ved at isolere ydervæggen, så fugt ikke kondenseres på de indvendige vægge.

Installation af SkamoWall isoleringssystem

SkamoWall Board er en del af et komplet isoleringssystem, der er let at installere for både professionelle såvel som privatpersoner. SkamoWall opleves at være lettere at bearbejde og montere, hvilket i sidste ende gør processen både mandskabs- og tidsbesparende.

SkamoWall Boards kan benyttes til efterisolering indvendigt på mure, der er lavet af tegl, mursten, beton, gasbeton samt alle andre typer vægge, der kan karakteriseres som ikke-organiske. Indvendig efterisolering er ofte en langt nemmere og mere omkostningseffektiv proces end ved en udvendig tilgang.

Isoleringssystemet består foruden af SkamoWall Board og også af Skamol Adhesive, Skamol Primer, Skamol Smooth Plaster samt Skamol Structural Plaster.

Brug beregneren, hvis du skal udregne, hvor mange plader SkamoWall Board, du skal bruge til dit byggeprojekt.

Skal du bruge rådgivning til opsætning af SkamoWall, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller tage en snak med vores faguddannede personale i vores fysiske butikker.