Kingspan

 

Kingspan

Kingspan Kooltherm® højeffektive isoleringsplader er markant tyndere end konventionel isolering men giver samme isoleringsværdi. Dette giver fordele som markant tyndere konstruktioner, flere effektive kvadratmeter, op til 40 % mere dagslys indendøre, forbedret indeklima og en væsentlig energibesparelse. Desuden er alle Kingspan isoleringsprodukter godkendte efter danske standarder og går desuden forrest, når det kommer udvikling af bæredygtige byggematerialer.

Hos Byggecenter.dk forhandler vi Kingspan isolering til dine bygge- og renoveringsprojekter:


Fordele ved Kingspan Kooltherm isolering

  • • Tyndeste isoleringsplader pga. højeffektiv isoleringsværdi (Lambda-værdi 0,021 W/mK)
  • • Klasse A brandhæmmende med minimal røgudvikling
  • • Miljøvenlig isolering velegnet til bæredygtige byggeprojekter
  • • Tillader arbejde under fordele, der ellers kan medføre vejrlig

Kingspan er ideel til isolering i både nybyggeri og renoveringsprojekter med efterisolering i private boliger såvel som industrielle bygninger. Det er nemt at håndtere, væsentligt tyndere, vejer mindre end traditionel isolering og du får en hurtigere byggeproces, fordi Kingspan isolering kan tåle at blive eksponeret for vejrmæssige forhold, der ellers ville betyde udskydelse af isoleringsarbejdet (vejrlig). Dette har ligeledes betydning for, hvor hurtigt, der kan sættes varme til byggeriet og en eventuel indvendig byggeproces kan påbegyndes.

Kingspan Koolterm tillader dig at at opføre tynde vægge, gulve og tagkonstruktioner, hvilket i praksis betyder, at du får flere effektive kvadratmeter og højere til loftet i bygningen.

Kooltherm har fremragende brandhæmmende egenskaber, hvoraf nogle produkter opnår brandklassifikation B-s1,d0 (klasse A materiale) og en minimal røgudvikling. Du kan læse mere om brandklassifikationer under specifikationer på de enkelte produktsider.

Isolering til nutidens og fremtidens bæredygtige byggeri

Kingspan vil som virksomhed gerne gå forrest, når det kommer til bæredygtig omstilling af byggebranchen. Der arbejdes ud fra en holistisk og cirkulær tilgang, der betyder, at bæredygtighed indtænkes i alle trin af isoleringsmaterialernes livscyklus, lige fra udvinding af materialer, til transport, produktion, anvendelse og afskaffelse. Kooltherm er et yderst miljøvenligt isoleringsmateriale. Produktet er meget velegnet til bæredygtige byggeprojekter bl.a. med henblik på opnåelse af point i din BREEAM-certificering.

Få bedre indeklima og spar penge på energiforbruget

Ved at bruge Kingspans højeffektive isolering i f.eks. facaden, kan du halvere tykkelsen af din vægkonstruktion, hvilket giver op til 40 % mere dagslys indendøre. Mere lys bidrager både til et bedre indeklima og reducerer energiforbruget, grundet mindre behov for kunstig belysning. Dertil er en højeffektiv isolering af bygningen naturligvis med til at give dig besparelser på varmeregningen.

Mest effektive isolering til væg, gulv og tag

Det, der især adskiller Kingspan Koolterm fra traditionelle isoleringsplader, er tykkelsen på pladerne. Med en Lambda-værdi fra 0,021 W/mK opnår du den bedste isoleringsværdi blandt alle isoleringsmaterialer! Kooltherm kan derfor give dig den tyndeste isolering- og konstruktionsløsning.

At isoleringspladerne er højeffektive betyder, at du i flere tilfælde kan nøjes med et halvt så tykt lag isolering sammenlignet med traditionelle isoleringsmaterialer i både tag, vægge og gulv.

Godkendt og testet efter danske og europæiske standarder Alle Kingspans isoleringsprodukter er godkendte efter danske standarder, da alle deres produkter er CE-mærkede og testede i overensstemmelse med såvel danske som europæiske harmoniserede standarder. Kingspan Kooltherm testes løbende for hele tiden at sikre at isoleringseffekten forbliver den samme, selv mange år efter isoleringen er installeret.