Kingspan - isolering fremragende isoleringsplader

 Kingspan Kooltherm® er fremragende isoleringsplader i hårdt skum til ethvert formål.

Pladerne er egnet til isolering af skråtag, gulv, hulmur og facade. En stor fordel ved Kooltherm er den høje isoleringsværdi. For med en lambda-værdi fra 0,018 W/mK opnår du den bedste isoleringsværdi på markedet. Så nu kan du bygge de slankeste konstruktioner. Kooltherm er også en af de mest miljøvenlige hårde isoleringsplader på markedet.

Alle Kooltherm produkter opnår A+ certifikat i den britiske BREAAM Green guide.

Fordele ved Kingspan Kooltherm
Der er mange fordele ved at bruge Kingspan Kooltherm til dit projekt..
Isolering med Kingspan Kooltherm sikrer et minimalt energitab, endda med et slankere produkt end traditionelle isoleringsprodukter. For eksempel skal der blot benyttes 125 mm Kingspan Kooltherm 12 i hulmuren for at opfylde BR18’s energikrav. Det giver flere indvendige m2 og mere dagslys på grund af de markant slankere vægge.
Du får maksimal isolering på minimal plads, så både isolering og dimensionerne af den samlede konstruktion kan reduceres væsentligt. Dette har en effekt på tilgængelige kvadratmeter, dagslys, lineært tab og CO2 forbrug. Vores Kooltherm produkter har også gode brandhæmmende egenskaber og en minimal røgudvikling.
Lambda-værdi fra 0,018 W/mK. Du opnår den bedste isoleringsværdi blandt alle isoleringsmaterialer Kooltherm kan give den tyndeste isolering- / konstruktionsløsning Kooltherm har fremragende brandhæmmende egenskaber, nogle produkter opnår brandklassifikation B-s1,d0 (klasse A materiale) Kooltherm giver optimal boligkomfort Kooltherm er et yderst miljøvenligt isoleringsmateriale. Produktet er meget velegnet til bæredygtige byggeprojekter bl.a. på grund af BREAAM Let i vægt og hurtig og nem at arbejde med Ideel til nybyggeri og renovering

Kingspan Kooltherm K3 – til støbte gulve, belagt med glasvæv på begge sider, der fastgøres til isoleringskernen under fremstillingsprocessen. Kingspan Kooltherm K12 – benyttes ved lette og tunge vægkonstruktioner, ved hulmur, tagspær og lignende. Et allround-isoleringsplade med en fiberfri kerne, belagt med kompositfolie med lav emissivitet på begge sider.
Kingspan Kooltherm K17 – benyttes til indvending efterisolering og er udviklet med både dampspærre og gips.

Gå til Kingspan Downloadcenter her!

Her kan du finde mere information om Kingspans isoleringsprodukter til efterisolering og renovering!