Indvendige døre og karme

 

Vores primære udvalg af indvendige døre og karme er fra Swedoor. Swedoor har et skarpt øje for at udvikle, producere og markedsføre skræddersyede løsninger til ethvert projekt, som har gjort Swedoors indvendige døre til et af de foretrukne på det europæiske marked, både hos private og virksomheder.

Hos Byggecenter.dk finder du alle typer af indvendige døre og dørkarme fra Swedoor. Har du brug for at have en fagmand med på råd, kan du kontakte os og snakke med vores faguddannede personale på tlf. 36786088 eller besøge os i vores byggecenter i Hvidovre.



Download Swedoor brochurer og prislister her!

Indvendige døre, karme og karmsæt fra Swedoor

Når du vælger en dør fra Swedoor, så vælger du en kvalitetsdør i tidløst design. De enkelte serier, giver dig dog stadig mulighed for at vælge en dør, der passer til rummets indretning og frihed til at udtrykke din egen stil. I vores Swedoor sortiment finder du glatte døre, fyldningsdøre, ubeslåede døre, skydedøre, døre med glas og dobbeltdøre. Dørene leveres uden dørgreb, så du selv kan finde det, du synes om, og også let kan udskifte det, hvis du ønsker fornyelse.

Karme og karmsæt

I kategorien karme & tilbehør finder du alt, hvad du skal bruge til installering og udskiftning af dørkarme; herunder løse over- og bundstykker, gerigter og Swedoor karmsæt samt diverse tilbehør. Her finder du også vores mest efterspurgte tilbehør; originale Swedoor hængsler og hængselvrider. Der følger ikke dørkarm med, når du køber indvendige døre, husk derfor også at bestille karm til din dør.

Herunder får du et kort overblik over, hvad der karakteriserer de forskellige serier fra Swedoor, som vi forhandler hos Byggecenter.dk

Swedoor skydedøre

Vi forhandler både skydedøre fra Swedoor, der kører på skinner, som ligger uden på væggen, og moduler, så du kan montere indbyggede skydedøre, der forsvinder ind i væggen. Begge typer af skydedøre er ideelle til rum, hvor du gerne vil spare plads eller i situationer, hvor det ikke er muligt at installere en traditionel dør og dørkarm. Skydedøren åbnes langs væggen og skal derfor ikke bruge plads ind i rummet. Skydedøren giver også et flot udtryk og kan således vælges selvom det ikke er et spørgsmål om at spare værdifulde kvadratmetre i et rum.

Dørene i de øvrige serier fås også som skydedøre. Spørg os for at få mere information.

Swedoor Compact

Compact er en serie af indvendige fyldningsdøre i et eksklusivt og tidløst udtryk. Denne type fyldningsdør er enormt populær på grund af det traditionelle design. Døren er formpresset og har en massiv kerne med lydisolerende egenskaber. Der er tænkt på, at dørene skal kunne holde til daglig brug og slid, derfor har de en ekstra holdbar finish, der er modstandsdygtig og let at rengøre.

Swedoor Easy og ubeslået indvendig dør

Swedoor Easy er en celledør med et malet, glat og helt simplistisk udtryk. Cellekonstruktionen giver en let og isolerende dør, der er ideel til rum, hvor der ikke er det store behov for at døren skal reducere støj. Når du ønsker en klassisk kvalitetsdør uden nogen "forstyrrende" elementer, så er dørene i Easy-serien det oplagte og sikre valg.

Dørene i Easy-serien findes også som ubeslåede døre. Du kan selv tilpasse og skære ubeslåede døre til. Dørene findes i hhv. 35 mm og 40 mm tykkelse. Dørene, som er 35 mm, kaldes også for renoveringsdøre, og bruges typisk ved udskiftning af døre i ældre boliger, hvor standardtykkelsen på en dør var 35 mm. I dag er standardtykkelsen på en dør 40 mm. De ubeslåede døre kan bruges, når man ønsker at skifte en eksisterende dør men ikke vil udskifte dørkarmen. Du påmonterer hængsler og lås fra den gamle dør på den ubeslåede dør og skærer eventuelt døren til. Derved kan den nye døren sættes på den eksisterende karm.

Swedoor Purity

Dørene i Purity-serien er simplistiske, glatte døre med hvid folie. Disse indvendige døre er massive fyldningsdøre med tre glasfelter. Glasfelterne har den fordel, at der kan lukkes mere lys ind i rummet. Swedoor Purity fås både som enkeltdøre og dobbeltdøre. Dertil kan de også leveres som skydedøre.

Swedoor Stable

Swedoor Stable er massive trædøre i minimalistisk design. Det er en af de mest populære indvendige døre fra Swedoor. Hos Knud Larsen Byggecenter forhandler vi de helt glatte indvendige døre i Stable-serien, samt Stable Effect dørene, der har vandrette linjer for en elegant effekt. Du kan desuden købe dørene som dobbeltdøre og skydedør. Stable dørene har god lydisolerende effekt grundet den massive kerne. Denne indvendige dør er derfor ideel til de rum, hvor du gerne vil have ro eller vil nedbringe støj ud i de tilstødende rum f.eks. kontor, børneværelse og soveværelse. Døren er desuden fremstillet af miljøvenlige træfibre og er godkendt til byggerier, der er mærket med Svanen, BREEAM og DGNB.

Swedoor Style

Denne serie består af lette, formpressede fyldningsdøre. Style fyldningsdørene fås både med fyldningsfelter i træ og med glasfelter. Disse celledøre er gode standarddøre, hvor der ikke er et stort behov for en dør med lydreducerende egenskaber. Vælg en fyldningsdør med glasfelter for at få mere lys og en følelse af et mere åbent rum.

Når du køber dine Swedoor indvendige døre hos Knud Larsen Byggecenter

Du kan under hvert produkt se, hvilke varer vi har på lager i vores byggecenter i Hvidovre. Lagerførte døre og tilbehør leveres inden for 1-2 hverdage, også fra fjernlager. Se hvilke leveringstider, der gælder for dit postnummer. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan naturligvis også komme ind til os i butikken og hente dine døre, karme og tilbehør. Når du betaler her på siden, kan du krydse af, at du ønsker at hente dine vare i butikken. Døre på fjernlager befinder sig i et af vores andre butikker, og du kan derfor ikke afhente disse selv.