Afløbsrender + faskiner

 

Her på siden finder du vores udvalg af afløbsrender og faskiner, der passer til vores belægningssten. Med en afløbsrende eller en faskine kan du med en enkel og elegant løsning holde vandet væk fra din overflade af belægningssten. Er du på udkig efter en løsning til at undgå regnvand på overfladen af dine belægningssten, så er det enten en afløbsrende eller en faskine, du skal bruge. Der er mange forskellige muligheder for at holde vandet væk fra overfladen af dine belægningssten, så tag dig god tid til at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst med dine behov. Se nærmere på udvalget af afløbsrender samt effektive faskiner nedenfor og vælg den løsning, du skal bruge.

Vælg mellem HexaLine og EuroLine:

HexaLine: HexaLine er et letvægtsdræn fremstillet af genanvendeligt materiale. Drænet har en stor afvandingseffekt og tåler trafik fra personbiler i private indkørsler. Du opnår et flot og professionelt resultat. Læs mere her!

EuroLine: Et særdeles robust dræn i polymerbeton. Drænet tåler trafik i private indkørsler og giver et flot og professionelt resultat. Drænet har en ekstra stor afvandingseffekt. Læs mere her!